Forma WhatsApp

SARAJEVO: SUC DUENDE IZ NIŠA OSVOJIO PRVO MESTO NA IDO-GRAND PRIX-U

shape image

SARAJEVO: SUC DUENDE IZ NIŠA OSVOJIO PRVO MESTO NA IDO-GRAND PRIX-U

Počelo je Međunarodno plesno takmičenje, rang-takmičenje, IDO Grand Prix, Sarajevo u Bosni i Hercegovini. Takmičenje traje četiri dana i završava se danas 14. aprila 2019. godine.

IDO Grand Prix je u saradnji sa manifestacijom Inter Dance Fest koju organizuje Plesni Studio Orion Pale i vodi je Dragan Veselinović. Učestvuje 2.818 plesača iz 12 zemalja! Jučersmo videli mnoge plesne discipline, uključujući Salsa master razred, što je odlična promocija karipskih disciplina IDO-a.

Jedini predstavnik na plesnom takmičenju je SUC Duende. U više katerogija osvojili su tri zlatne i jednu srebrnu medalju. 

Devojčice Petra i Jana u dečijoj naprednoj kategoriji osvojile jednu srebrnu i zlatnu medalju, a u formacijskom takmičenju poneli su zlatnu medalju. Seniori Duende Team-a je takođe osvojio prvo mesto i zlatnu medalju u teškoj konkurenciji. 


Sve čestitke na osvojenim mestima i očekujemo još lepih vesti iz ovog mladog umetničkog centra koji jedini u Nišu neguje sportski ples. Izvor: TrioArt TV/ IDO SARAJEVO
Foto: Duende Dance - facebook 


Post a Comment

© Copyright 2014-2020 TRIOART

Form WhatsApp

Ova usluga zahteva Whatsapp aplikaciju.

Pošalji